Ny samarbejdsaftale med Kamstrup


- Optimér fjernvarmeanlægget

Fjernvarme er en effektiv, økonomisk og miljøskånsom varmedistribution – din garanti for, at Danmark ikke fråser med energien. På varmeværket har vi optimeret drift og levering til det højest mulige niveau.

Én ting, vi stadig har mulighed for at regulere på, er din returtemperatur fra hjemmet. Derfor har vi løbende kontaktet forbrugere med høj returtemperatur og vejledt dem i at optimere deres fjernvarmeanlæg. Ellers risikerer de at få en højere varmeregning, og det er ingen af os interesseret i.

Det nye i 2024 er, at vi har lavet aftale med Kamstrups energirådgivningscenter om at gennemgå og kontakte forbrugere med høj returtemperatur. Kamstrup overvåger forbrugernes forbrug og temperaturer. Dette bruges til løbende af overvåge om anlægget er i orden, eller defekt.

Konstateres det at anlægget ligger til at få et større tillæg for høj returtemperatur, så sendes et brev via E-boks til forbrugeren. Heri anbefales det at få gennemgået fjernvarmeanlægget og finde fejl eller mangler for at kunne nedbringe temperaturen.

Er du modtager af dette brev, vil du samtidigt modtage en vejledning til kunne se på anlægget selv, men du er som forbruger også velkommen til at kontakte Kamstrups energirådgivningscenter, som kan hjælpe dig med at gennemgå og rådgive om indstillingen af husets fjernvarmeanlæg.

Skal du have udskiftet defekte dele eller ombygget dit forbrugeranlæg? Så skal du kontakte din VVS-installatør

Hinnerup Fjernvarme tilbyder ikke længere gennemgang og vejledning af din installation samt returtemperatur. Du skal i stedet kontakte Kamstrup på tlf. 8993 2304.

Klik herunder og læs mere om, hvordan vi sammen med Kamstrup vil reducere varmetabet og optimere fjernvarmenettet: