Vi har brug for din hjælp!

 

Hinnerup Fjernvarme udlodder 5 gavekurve til en værdi af 500 kr. pr kurv fra Super-Brugsen, Hinnerup, blandt de af varmeværkets forbrugere, som har registreret deres tlf. nr. og mailadresse inden 31. december 2023. Registrer dit tlf. nr. og mailadresse via E|Forsyning eller via formularen her.

På grund af nye EU-regler har Hinnerup Fjernvarme behov for at kunne kommunikere direkte til den enkelte forbruger via mail og/eller sms. I henhold til EU-reglerne er Hinnerup Fjernvarme forpligtet til at oplyse om energiforbrug, jf. BEK nr. 2251 af 29/12/2020 - Bekendtgørelse om energivirksomheder og bygningsejeres oplysningsforpligtelser over for slutkunder om energiforbrug og fakturering m.v.

For dig som forbruger betyder det, der er behov for at kunne kommunikere med dig, og gerne på billigst mulige måde. Vi skal udsende information om at kunne tilgå forbrugsoplysninger 7 gange årligt i fyringssæsonen, fra oktober til april. Derfor ønsker Hinnerup Fjernvarme at kunne benytte sig af mail og sms. Kontaktoplysningerne vil også hjælpe os, hvis vi får behov for at kontakte en ejendom af andre årsager som målerskifte, renoveringsopgaver, hjælp til afkølingstarif mm.

Log på E|Forsyning og tilføj/opdater din mailadresse og telefon nr. under "mine oplysninger", eller brug formularen her.

Vinderne af gavekurvene udtrækkes blandt alle de forbrugere, som har registreret mail og/eller tlf. nr. pr. 31/12-2023, og vinderne vil blive kontaktet direkte.